Klantervaringen

Andreas heeft mij erg op weg geholpen toen ik last had van mijn rug. Na een korte periode van behandelingen kon ik weer dansen en sporten zonder daarna last te krijgen. Tijdens de behandelingen houd hij goed in de gaten hoe het met je gaat en communiceert hij goed. Daarnaast helpt hij op een prettige manier hoe je je spieren op de juiste manier moet gebruiken om opnieuw blessures te voorkomen.
Ditta, 23
Studente
Ik had jaren lang nekklachten en zou Andreas bij iedereen willen aanbevelen. Hij heeft mij fantastisch geholpen. Hij heeft mij op professionele wijze behandeld en begeleid en wist telkens de vinger op de zere plek te leggen. Ik kan weer sporten en bewegen zonder pijn, een dikke tien!
Ilona, 54
Logopediste
Al mijn spieren van mijn kaak tot mijn handen en voeten zaten vol met knopen/spanning. Mijn leven bestond uit slapen en 3000mg pijnstillers per dag slikken om de pijn te remmen. Maar inmiddels het ik mijn leven weer helemaal opgepakt. Dit was mij niet gelukt zonder de therapie van Andreas. Ik heb de afgelopen jaren meerdere fysiotherapeuten geprobeerd. Maar Andreas is en blijft de beste fysiotherapeut die ik heb gehad!
Lex, 22
Student